My kiddos

Tyra satt och bläddra i aftonbladet och dissa alla nissar som låg i diket: Kom Josefin så kollar vi i olycksboken.
Jerry: Mamma, visst är det midsommarafton idag?



Tiptop


Toppar/Linnen från VILA









Totaly freaking cooooold

 

Våran gård syns knappt för all snö...

Snacka om vinter!

( Tur att vi har en kran inne också! :P )

 

Gosh! Nä, nu ska duscha av mig, platta hår, sminka face och bara bli hetast helt enkelt! Ikväll blir de badtunne bad och partaj i Barbo (skogstibblet) hos min fars grannar..  G L A D

 

Vad gör ni ikväll?



Små barn roar sig lätt





Det ligger verkligen något i det!

Här är Vintras bästis som hon lägga ner timtal på att beundra!





:S








Shine on friends!



Tick tack

Tidsmaskinen rullar på. Våran tid som levande här på jorden leder sakta, sakta mot ett slut.. Usch, för sånna tanakar :C Skärp mig

Nu är det iallafall sista dagen på året 2009 vilket vi inte firar utan vi firar ju in det nya året, alltså 2010. Har sagt det förur men jag säger det igen! - F*n vad tiden går fort!
Tick tack!

Hur som. Ett Riktigt Gott Nytt ÅR På Er Pälsklingar!






Löften or what?









That´s my kind of music

Tackar Gud för att han kom på nåt så smartigt som leggings!



Nelly.com <---- KLICK


puuss



Todaywear













Freakin wednasday!

Like everyday :P
Sitter just nu o ugglar med en kopp kaffe i soffan, gamla top model program visas på tven och jag måste erkänna att jag är lite smått förälskad Tyra banks..

Apprpå Tyror är jag även förälskad i en till Tyra nämligen MIN!!



Min vackra tjej gör sin mamma stolt varje dag!


Lutar mot Bangatan och Evvis today! Lovley, need some grow up women... Inte för att det är några som helst fel på babe och kidzen men you get it?!


Meeeen, vi hörs juh igen lovers..


Sommar- på väg






Våren & sommaren har kommit till HM



Liten försmakstitt kanske såhär i tjugojäklaminusgradstider!?




Puuzz


sova



Har med sessan tagit en skööön vila på eftermiddan, eller kvällen kanske? Whatever! :S Slockna iallafall efter maten som i vanlig ordning var JULMAT! Hör o häpna, o lika gott idag var det! Men nu får det f*n i mig vara nog! Nu ska sillen och rödbetssalladen slängas! Time for news!

2 days to go.. Sen är år 2009 slut och förbi.. Ett minne blott som bjudit på deiverse smaskigheter! En Vintra och ett hus bland annat! Det ni!

Näe, dags för mig att vakna till och bli människa igen.. Så gott det går i vart fall..

Tjingtjing





Frank Dandy

 

 

 

 

Just nu har även webbutiken Frank Dandy Julrea och hela 50%

Direktlänk här

 

Helt klart mitt favvomärke på trosor!

 

 

 


De behövdes bara en blick

Min babe skulle nyligen pussa våran dotter i min famn men de behövdes bara en snedblick mot honom för att han skulle inse att det var dags för tandborstning ;S Kaffe till fukost utan clean mun först är ingen hit!! NOTNOT
Rent av farligt då bebis bara är 10 veckor och kan mer eller mindre avlida av härskna svavelgaser!!


Mitt köpresultat

Förstår att ni ivrigt sitter med näsan tryckt mot skärmen och väntar på att få reda på vad jag köpt idag! ;)

Anyway, bry er om ni så vill men här e prylisarna!



Tröja plus legings från GINA.. Tröjan är brun med vita ränder ifall det är oklart för er?! - JA, viktigt för er att veta :P



En coffiemaker, BRAUN.. Den förra har hastigt lämnat oss i stor sorg och saknad..





Babygym till prinsessan, Fischer price såklart! Tror allt vi köpt i bebisväg är där ifrån? :P

Handla även skor till mig och Myran. LIKA faktiskt ;) Dock en liten detaljskillnad. Hon fick röda skaft och jag svarta..  Storleken trodde ni att jag skulle skrivit men det tog jag förgivet att ni förstod ändå :S


Det bästa av allt!




My phone came today!! WEEO :D
Känns nästan lite för lyxigt för mig! Kär i den all ready <3

Adjö sålänge

Higher!



Fasen vad fin den är denna låt!! Oslagbara Erik. Hur lyckas man liksom?? <3<3 Love, love!
Jag persnligen RYSER mig genom HELA låten..

Jag vet att jag inte hittills hållit det jag igår så vackert lovade er men jag ska verklgen bjuda på flera uppdateringar än vad jag gjort på sistone men idag har liksom min tid gått åt till att trängas med galna trafikanter vid Valbo köpcentrum samt varit på middagsbjudning hos mina kära svärpäron!

Tog mig även i kragen och hoppade i stövlarna för att ta en promenad i det till synes underbart vackra vintervädret, men återvände hem snart då jag dels pressat fram vagnen under hela promenad och dels såg ut som en vandrande snögubbe! Det VRÄKTE verkligen ner vitt guld från himlen idag! :)

Snart kommer min bästis, tillika syster och hennes man hit, så vi får se vad kvällen har att bjuda :)



Kärlek till er mina vänner!




Skärp mig

Jaha, nu sitter jag där! Med ett till töntspel på facebook.. Petville :P har ni provat det? Pinsamt kul juh. Prova inte heller för sen sitter ni där med en ful liten figur ni stajlat själv och samlar poäng för att kunna göra ett snyggt hem åt det! SCARY. I love it :)
Folk säger liksom upp säg från sina arbeten för att ha tid med alla spel på face :o VA? jag behöver inte, har redan all tid i världen :)
Det är liksom så stört att man måste passa tider i dessa spel för att samla på sig sina "poäng" och komma till högre nivåer och kunna "köpa" fler snygga prylar :S Hel löjligt.. Jag passar alltid tiderna! Snor datorn från min sambo om han har den vid det tillfället!

MMh, så är det! Jag måste nog erkänna att jag blitt en spelpåfacebookoholic





Barnkläder




Barnkläder från pixiekids

Direktlänk till höger i menyn :)
Shoppa loss people, snåla kan ni göra i graven!!





My bebis

Japp, vi tog oss hem oskadda! Lovar på förbättrad uppdatering också, mammas skitdator gick ju i noll km/h vilket mitt tålamod INTE godkänner.




Här får ni en bejbisupdate i varjefall.













Snacka om att man KÄMPAR i timtal (minuttal) för att få smajliskort! Men det är det helt klart värtt! Får ju en massa andra härliga miner också hihi :P Skruttaaaan




I´ll be back! Måste bara gå och kirra JÄTTEGOD tacosmiddag först :)



Skotta ihjäl dig bara!

Fasen vad det ÖSER ner vitt krimskrams! Vi befinner ju oss in the midle of nowhere men vi har ändå hunnit skottat fyrtioelva gångar, ringt plogbilen fyra gånger, sett en granne kört fast och kört ner i diket två gånger! It´s totaly crazy out there!

Imorn beger vi oss hem till VÄLA BY igen och då hoppas jag på att någon godhjärtat liten inbrottstjyv har gått in och städat åt mig. Den får gärna lämnat ett par tusenlappar på köksbordet också. Man kanske kan annonsera om sånt?

Nu ropar Vintra på mina tuttar!

Kram på er!



Viiiiit jul



Snacka om ljus utsikt! Snön yr här utanför fönstren där jag nu befinner mig utanför Hudik :P Men det är the same at home tyckte jag en fågel viska i mitt öra?
 
Och de blir perfa det sörrni eftersom skoterföret borde bli kanoners!

Vintris har nu haft sin första elva timmars sömn :) Har senaste veckan utökat sin sammanhängande natt sömn från 7 timmar i sträck till en början till en helnatt.. Dock är hennes sömnrutin ungefär mellan kl 23 och 10.. Men wtf? :D

Hoppas alla partypeople hade en bra kväll igår och att ni ligger bakis idag! ;)
Puuss





K O N T R O L L

Likamed NOLL..Näe, trots ett underbart alkoholintag (vin) så är kontrollinteligensen på topp!!
Jag har nu inte bara agerat vinprovare och luktat på vinets alla aromer utan fått gurgla (läs svepa) och dricka ur vinet! Inte flaskvis dock utan glasvis :) Ä L S K A
 
Mammas storkupade härliga glas får varje klunk att smaka välluftat och lättdrucket! K Ä R L E K

Sitter just nu tillbakalutad i min mors nyihandlade divansoffa från MIO och njuter av trevligt sällskap av totalälskade supersambo, morbror, kusin, mor och hennes sambo... Ja, the kidz are dead.. Mer eller mindre iaf!  Dom trynar sött på nymanglade lakan som doftar MORMOR. Jag minns själv hur min mormors sängkläder kändes annorlunda mot min hud och hur dom så speciellt doftade och fick mig att somna djuuuupt! H A R M O N I
(DETTA BÖRJAR LIKNA 5 MYROR )

Hur som.. Nu ska jag inte bara fortsätta ta på mitt underbart sköna nyklippta hår utan avnjuta en cigg med min mamma! Det ni.. Är ingen vardagslyx för en spädbarnsmor som mig :P

Hare bästast!



Dagen efter

Efter julafton ofcourse. Kodordet = KAOS! Halvdruckna glöggmuggar, chokladaskar, presentpapper, leksakskartonger, bruksanvisnangar huller ombuller och täckta över bord, hela kylen full med rester som får en att vilja stänga igen dörren omggående och inte alls längta till påskbuffén. Tror ni hajar nu!? :P Börjar förstå varför mamma o pappa envisades om att fira jul med familjen hos mormor när jag var liten!
Idag blir det kalas hos mor! Vi ska packa (frösöka hitta nåt att packa) Och åka till Delsbo utanför Hudiksavll! Där bor nämligen min mor, tillika barnens mormor. Hon hade nämligen den turen att födas på annandag jul! Så det skall till att kalas lite för omväxlings skull ;) Skämt åsido..




Vintra fick precis det som hon alltid har önskat sig ;P









Massa tuliga nallar att kramas (läs hångla upp) med & Lundmysprylar!
Hon tackar o bockar tackar o rapar är mer sanningsenligt..


Ha en fortsatt bra jul gullers!




Julaftonen so long

Tor fan i mig jularna blir bättre och bättre för varje år!? Man säger att det är barnens dag och det är det verkligen men det är minst lika roligt att vara dom vuxna som ser lyckan i barnen. Det har lytr om dom HELA dagen * KÄRLEK

Älskar min familj more than ever


Some gifts

Verktygslåda rån IKEA, passar hur bra som helst till en 4 åring :P

 

Magic sand :)

 

Fick en köksradio från babe <3

 

Bästa klappen från Myran, 2 kakor ;)

 

 

Handbojor av syster <3 Du vet ur dom skall tas brud!

 

 

Så, kick some ass friends

 


Tjugofjärde December Tvåtusennio



Finaly Julafton! En passande låt till det..
Julgröten står på vänt. Barnen skall kläs, håret ska fixas, make up ska på, mat ska lagas, glögg ska drickas, tomten ska komma, paket ska öppnas och pojkvän ska bli påsatt!

GOD JUL älskade pemzningar!











00:13 = julafton 2009



Jag HAR ett liv

Eller? :O
Här sitter liksom jag o kollar på bingolottos uppesittarkväll utan lott! Gosh..
Men inte bara jag.. Har ju besök av bästisarna mina svärföräldrar. Come on. I have a life!!





Walk with style


Undebart från faschionclub

Knäckt?

Jag vet inte riktigt men brukar ni också få så där många formar att välta?

Aja, andra gången gillt :P

 

Barnen Pepparkakade lite också och dom här vart ju helt klart bäst, haha :)

Blir ju alltid nån stackare utan huvud, arm eller ben.. K U L

 

 

 

Härliga jul!

 


Vintris är gladare igen! Finaly, skrämmer ju livet ur sin mor ibland!



Nu ska jag infinna min plats i köket för att rulla bollar av köttfärs! Man äter nämligen sånt även på julafton!





Dagen före

Imorn små kottar äre den STORA dagen :O Feels so good! Mysdag för min del! Tycker verkligen att julafton är en mysig och harmonisk dag när man umgås, äter gott och ger varandra presenter! Sånna borde vi ha oftare! Presentdagar till mig åtminstone :P

Snart ska vi återigen minska på tillgångarna på kontot och shoppa på oss mer julprylar!
Men först! En make over.. Somna med blött hår! Detta kan man kalla en bad hair day!




Julkryssning förra året! Het- jag vet





Znark



Ska joina skruttan o försöka sova ett tag. Om hon vill förtsås?
Hon har varit ledsen idag igen :C Blir så orolig, det är så olikt henne! Verkar inte va magen heller eftersom hon inte alls är nå gasig!
Men hoppas på att de är borta imorn, vill ha tillbaks min vanliga gla´skit!
Nattinuffs




B L O S S A

Glöggen heter blossa!


Sitter just nu och smuttar på en blossa glögg! Denna kan rekomenderas! :p Mina smaklökar dansar just nu kan jag lova.
Taste it!

Inne: Glögg
Ute: Nyplockade vinbär










Tackelitack tack tack

Högsta besökantalet hittills, Yeey^^

Och annars? Well, misslyckades med knäckfan! Jag vet, helt otroligt att jag kunde misslyckas med något ;)
Den blidde för hård helt enkelt! Och det var verkligen helt enkelt.. Den skötte sig själv.... och överskötte sig själv!
Har även vart i väg med Myran till pillow så även hon fick putsa håret <3<3 Tack bästa. Men har fortfarande inte köpt nå batterier till kameran (shame on me) än!

Får la bjussa på nå gammalt itsället?



Ego? - Självklart!
<3<3






Brittany Murphy


Lär väl rest in peacea denna söta skådis som hastigt lämnat oss! 32 år gammal (ung) och medverkade bla i filmen smekmånaden.

Var det bara pga influensa som hjärtstilleståndet uppstod?

Sluta äta!!


Fuck, vad dyrt det blir med allt vi tänkt smälla i oss på EN dag! Redan uppe i 1000 spänn och då är jag inte klar än :c GOSH.

Anyway, Nu sitter jag och avnjuter en skinkmacka och mango/persikotet! Rekomnederas.
Ska straxt påbörja knäckbaket och efter det blir pepperlikaks bak! :D Det ni!



Bild på mig från förra julen! :P


Morgonstånd har guld i mun

Hej pälsklingar!
Jag är pigg, det ni! Somna på soffan med skruttan kl 23 igår, vaknade kl 7 i morse o bytte till sängen (och det tackar min nacke för må jag säga) där sov vi till 10:30 SKÖNIGT.

Nu ska vi spendera pengar igen!

Som babe skulle ha sagt: pemzans pengar igen. (Tror det ligger nåt i det)

Men det är lugnt, han håller ju på att spara alla sina pengar till en jätte dyr vigselring ist!

 

Kärlek <3<3




Imse vimse




Shit vad trött i mössan jag är just nu! Men har en känsla av att jag inte kommer att få så mycket sömn som jag skulle vilja ha inatt eftersom min lilla sessa är helt förstörd idag :´( Why?

Har suttit på designadinblogg och försökt kuckilurat ut hur man får in en bild i slutet på alla inlägg? :c Det bidrog väll bara till jättretrötta ögon? Men lyckades iallafall få till lite snowfell.. Well done!

Nä, somna till Rambo på tv4?
Over and out..


Anna Plankas Jul

'

Me vad fan! Orka med denna kvinna..

- Jag äter 5 mål mat om dan, och då äter jag brosk..

Jag finner inga ord crazy bitch, du är tamigfan oslagbar :D


Mr dickhead!


Jaha. Babe kanske fick sig ett litet utbrott på granen alldeles nyss. Han hade väl försökt få den rak i ca 20 minuter men sen vart goda råd dyra!
Mr dickhead satt sig tjurig och j*vlig i bilen för att införkaffa en ny! :C (julgransfot alltså, BROKEN)
Haha, han e för söt när han blir så där totaly crazy :P
Men jag föreslog att vi kunde ha den sådär! Tycker den liksom passar in i vår familj :)
Skämt o sido. Jag skrev nyss ett fint sms till honom: Köp godis på en gång eller dö! Inga telefonsamatl tack!
För att få honom på gladare humör liksom. Fint va?

Över till nå sötare!






Min pärla har varit tjött idag <3<3
( babe tyckte inte mitt val av kläder matschade?!? * What, finaste mixen juh, pyamas och tjocktröja! )
Själv går jag klädd i lång t-shirt, leggins,  knästrumpor och raggsockor :P Vackört sörrni!
Kunde icke fota outfiten eftersom batterierna i kameran ej gick med på att jag snurrade dom nå mer.
Fortfarande ej köpt nya BAD, I know


Nej, tror minsann jag ska pigga upp babe genom att ta hans sista öl och spela lite på hans nya tvspel tills han kommer hem! ;) FUN FUN


So long <3



Min morfar är oslagbar!

Fick ett julkort med texten:

God jul & ett gott nytt år önskar vi Andreas, Emelie, Tyra, Josefin, Jerry o Vintra i Väla by, skogen.
Om ni har tur kanske det kommer en tomte även till er! Han är ganska tjock med långt skägg och har röda kläder. Han brukar även tycka om att äta gröt....
Hälsningar Anita och Lennart i Karlholm

Back To Black

Hm news




Och Pemz heta nyhet


Väska: 499kr



Trosa: 99kr
Kimmono: 399kr
Skor: 399kr
Brosch: 199kr
Klänning: 499kr
Cardigan: 499kr

Direktlänk: här

Your favorit?

Vinter - snö - skoter

Var ut en sväng på morgonkvisten i vanlig ordning och jag förvånas fortfarande av hur underbart vackert det är ute såhär års! Hur fin snön kan göra hela omgivningen! Allt ser annorlunda ut. *Härligt
Snart är det dags för en lång promenad! Ska ta med vagnen när jag hämtar barnen vid bussen idag :) *Det gillar vi



Vi har provat oss på skoterföret men det är inte det bästa än tyvärr :C För lös snö får mattan!
Men man kan ju inte få allt på en gång! :P

Nu äre dags för en goood frulle..

See U pemzingar <3<3

Nattinuffs

Nu så väntar (den skitsköna) sängen o babe på sin egen Marilyn! I can feel it! Dom ropar liksom på migrent telepatislt :P
Hoppas ni haft en bra dag lovers!
Sussinuss <3<3
<3<3

Lucka 20

Vah?
20:e December alla redan liksom? Hejda dig tid, Nu lär alla hästar in i hagen, eller ett M citat: Nu lär alla chips i skålen (god, I miss that girl)
BTW.

Några ord till kommentaren: Show a pisture of your hair! (my english sucks, I know, just deal whit it)
Hur som. Mina batterier i kameran är slut och min fullproppade mammahjärna ville liksom inte komma ihåg att handla nya dom senaste tvåhundratre gångerna jag besökt affärn! :c

Men nu ni pemzfolk..
- En störtsköning!




Hur strålis är inte Rudolf liksom? Håll med mig!

Kärlek <3<3



-5kg



Nu har jag så här på kvällkvisten gått ner 5 kg, minst! Har nämligen tunnat ur mitt hår en fet aning vilket verkligen behövdes! Nu ler min frisyr igen.. Tack bästa pillow!

Dax att fira detta med att käka lite räkor! Jummi..

Hörs igen långhårisar! <3<3

Kick some ass



Babe fick en fin present av sin mor!

Okej, idag klev vi upp kl 13.. = inga stora barn hemma! God damn, it was good..
Snart blir det ut o knycka gran! Tänkte hinna med en promenad innan det bli mörkt nälmligen och de ser inte ljust ut :) Haha.

Såpa. Vi hörs o störs pemzingar <3<3


Tack för idag


Utbränd?

Jag upptäcke mig själv sitta och sjunga en Lejonkungen låt på toaletten igår! Det var inte heller en låt jag egentligen kan texten till utan någon skum  indiantypspråkslåt naaaaaasinhanja osv.. Är detta ett symtom på utbrändhet? Eller lider jag bara av babe syndromet? Han är ju inte mycket friskare själv eftersom han nynnat på sången Hej nalle puh hela morgonen. Dock inte pågrund av att han hört låten nyligen utan för att han drömt om nalle puh inatt! HAHAHA. Vad har jag gjort för att förtjäna allt detta?

Love <33

Fina Gina

Shoppade lite clothes på Gina tricot idag! Som nu även finns som onlie butik. Den hittar du här



Köpte bland annat den här härliga idag!

Fucking loser bakom ratten!

Hej polers, jag vet att ni haft en skit kass dag nu när pemzan inte har bloggat på HELA dagen..
Mån nu så, tårka tårarna!

Vi precis petat i oss lite pitabröd med kyckling efter ha spenderat en rätt så nice day i Valbo köpcentrum! Eller den var nice, tills dess att vi skulle åka hem och upptäckte att något fett mongo inte kunnat backa ut från parkeringen utan att repa sönder våran bil!!! GAHHH så irriterande. Det var ju inte direkt så att dom lämnat någon ärlig lapp vid bilen heller! Näe, dom tycker vi ska betala 6000 kr i självrisk! Jäkla pensionär eller kärring! Ful gammal bil hade dom eller för all del den som körde också... nä, fy vad BAD, SUPERBAD stil det var!

Och eftersom att alla i hela Sverige läser min blogg kan jag bara be den personen som gjorde det att höra av sig så vi kan mörda dig lite långsamt?

 

Inne: Mina nya kläder (som egentligen skulle blitt julklappar)
Ute: Blindstyren

 


Sussiluss

 

Göuing to bed

vidd maj bejb aj heöp!


Lösenwords

Obs!
Dela aldrig ut lösenord till facebook åt era snubbar! Det kan sluta med massa gulliga "vad gör du just nu inlägg"
som: jag älskar dig andreas för du är så underbar...puss puss.

AJA! Kanske inte lät så jätte hemskt men det liksom principne!! HÖH



Gaaaammal bild på mig o babe! :P
- Allways yours


Får man ändra sig? Babe stoppade just efter jag skrivet detta in en penna i min näsa!

Hårdträning

Nu jädrar ska alla hästar in i hagen! Har börjat hårdträna med barnen j & j ang. deras tal! Dom har svårt att säga R båda och använder istället J.
Men lilleman artar sig! HÄRLIGT va! Skönt tycker jag :)

Jerry: Börjar Jumpa på rrrrrr?

Old or what


Stylish?
Hur som. Det finns iallafall (för dom som gillar) massa billiga scarves hos niknuk


Bondfan

 

Här är han. Den mest nördigaste bonde jag sett!

S L O W M O T I O N Roger..

 

Han är ju bara för..... r o g e r.. Finner inga passande ord! dagcenter 2009, you lost a guy!

Sen har vi Per-Jörgen som inte ens är kär! Och inte nog med det! Han talar om för bruden att han inte har några känslor. what? Jag hade dragit hem på en gång! Klart han ska vara ärlig med sina känslor men vad fan? Vad skulle han ha na till då?

 

Aja.. År 2009 somsagt! - Hej pensionär Pemz

 


knakelibrak

Det knarrar riktigt under skorna när man går utomhus! Solen skiner på den snötäckta marken = I don´t see anything whituot att kisa! Promenera senare or what? Appsilut!

Okidok. Vet ni vad jag gjort idag?
Köpt en nymobil! FINELLY




Sån bliddere!

Kjaam <3<3

Nu har fan dimman lagt sig

Och det ska jag med
God natt Alfons Åberg



MIN MIN MIN

 

Min supersöta bebis är så glad hela tiden

 

God damn what i love you!


Sko smart

När jag hämtade min son på dagis hade vi åter igen svårt att hitta hans skor. Eller svårt? Omöjligt är ett mer passande ord!

Fröken: Hur ser dins skor ut då?

Son: Dom är ungefär så här höga (håller handen en halvmeter  ovanför golvet) Och så har dom lite mjukt högst upp!

Fröken: Frågetäcken

Jag: Dom är svarta med spännen på sidorna...

Fröken: Okej. (ett mer lättat ansiktisuttryck)

Jag: sträcker på mig och lyfter upp näsan i vädret, puttar till son lite med höften -psst, hon förstod när jag förklarade.. Littel bästööörd..

1-0 till mamma :)* Jah, nu är självförtroendet på topp igen!
Just use your kid!



Nu väntar en middag hos mormor!
Kärlek <3<3

Vill då gå på gratis bio?

Regga dig här <-- klicka!

Vem vill inte?

One week to go



Hej pemzingar!
En vecka kvar till Tomten kommer! :D
Torsdag idag alltså, snart Fredag, yeey!
Inte för att det händer och sker så mycket då men de är helg.. Jaa.
Blir en shoppinghelg för vår del! Måste införskaffa några mer klappar! Vi ska även sällskapa med pillow och Micke. Det ni! Kanske leder till mindre shopping och mindre kontoförlust? Ja, ni vet? Pem pratar och glömmer bort vad hon ska köpa! Kanske långsökt men väl värt ett försök! :P



Vintra kan prata nu!

Jag: Heeeej, (stort flin)

Vintra:
oo

Jag
: Jaha, säger du det?

Vintra
: Fladdrar med armar (täckenspråk)

Jag
: Vad försöker du säga? (kan inte täckenspråk, bara ordet potatismos)

Vintra
: Uää (ledsnat!)

Bra va? Smaaart kiddo

Kärlek <3<3

Därför älskar jag mig själv!

För att jag är så grymt het i klänning!














-Pojkvän, köp de här till mig!
Because i´m worth it.

Elitladies.se

Grattis världens bästa babe!

 

Grattis till dig min underbara älskade

 

Vad vore min värld utan dig? Helt fucked up.

Du anar inte hur j*vla mycket du betyder för mig min ängel?! Tack för att du finns i mitt liv! <3<3


Skrämmande tystnad!

Okej. Strömavbrott och mammaledighet är ingen bra kombination!
Vaknade av att lilleman ledsnat på att vara vaken ensam så jag klev upp även om det tog emot! Men förstår varfaör han ledsna på ensamheten när både tv och lampor dött ut! *black out :D Funny me!
Kallt som tusan blir det också när strömmen går så här års kan jag tala om!

Jaja, nu är den tillbaka (tack o lov) Jag har har kunnat gjort en brasa, börjar ju bli värsta eldexperten och shoppat ingredienserna till tårtan! Här ska bakas!

Hinner inte skriva så mycket mer eftersom jag måste åka o hämta en solstråle!



Puuss

1-0 till babe

Okeeejdåh.
Men det är med skam som jag måste erkänna att babe faktiskt hade rätt ang. spjuver från tidigare inlägg!

Det heter alltså DIN spjuver och inte DITT!
Men så var den saken ur världen!

Good night! everybody! Jag måste kolla till en av dom miljarders kakor jag bakat till den stora dagen imorgon! Nämligen min babes!! Det ni, snyggingar!


<3<3

En bra & en dålig


Varit och kollat in den här lille kakan idag!


Aja, halvnygga bilder, helsnygg fotograf!



Anyway. Jag har hört lärare sjunga sig genom ett luciafirande och barn skrika refrenger!

Nej, de lät mean. Dom var jätte söta och sjöng jätte fint! (barnen elltså!)


Happ, snöööö = kaos i trafiken! Men jag har hållit mig på vägen hela dagen! *Hurra, har visserligen bara kört ca 4 mil men ändå! :P

Okej. Den dååliga


Hitta liten bild i UNT. Olycka utanför Uppsala!

Fan, vad fort det kan gå ibland! *Ush.. Tänk på det ni! -Själv tillhör jag dom som kör 10 km för sakta överallt! MINST


Nu blir det vila av kan jag lova! My eyes protesterar..

<3<3


Optimist

Okej, nu har ju Vintra äntligen lärt sig att le så nu ler hon allt! Soffa, vägg, inget, tv, lampor och ja, ni hajar! Plötsligt blev hennes liv roligt :)





and a song.. pling plong!

Bubblande news

Ni har väl inte missat nyheterna från bubbleroom? (Länk till höger i menyn)




Kärlek <3<3

Femtonde December

Och ÄNTLIGEN vitt ute! *Thats right, snön har nåt urskogen!



Plus: Det är fint och det blir ljust och det är vinter!
Minus: Måste nog skotta innan jag åker och hämtar barnen om det ska fortsätta såhär?
Och vi har ju EN MILJARD MIL fram till vägen som ni ser!?



Plus: Vi får använda denna leksak
Minus: = Betydligt lägre bensinkonto



Vet ni?
Inatt vaknade jag av att det prasslade nere i hallen. *Scary, var min första tanke. * Kissnödig son som gått vilse, var den andra.
Rusa ner för att kolla läget och min blick möttes då av en skakig liten prick i tunnelseende som ivrigt klädde på sig sin morbrors jacka!
Jag frågade vart han var på väg samtidig som jag försökte hålla mig för skratt!
Han hade antagligen "försovit sig" och väldigt bråttom att springa till dagis?! Vaken var han inte iallafall!
Bar in honom till sängen där han faktiskt låg kvar imorse :) Fick dock mina funderingar vid kl 8 om han inte hade vaknat en gång till och sprungit ut eftersom jag inte hört ett knyst från honom trots att tre barn sprang omkring utanför hans rum tidigare..



Nu proppar vi i oss frukost! :P

HÖRS!

Biosugen?

Ja, jag vet, att jag skrev god natt alldelese nyligen men det är (som bloggoholic) väldigt svårt att hålla tassarna borta från datorn när man fortfarande är vaken och det bara visas crap på teven!
Apropå tv och program tänkte jag passa på att snacka lite bio. * Härligt va?




Man kan nämligen få gratis biobiljetter på en hemsida som heter Gratisbio.se <-- klicka och registrera dig direkt vett ja!

För film är ju bäst på bio!
Passar väl ypperligt bra nu när jullov och ledigheter tränger sig på?


Inne - Gratis bio
Ute - Dåååliga tvprogram


Kärlek <3<3

Ditt spjuver



Kvällens sängel och tvåmånadering is VINTRA



Jag o babe talar lite olika om bebis!

Babe: Titta vilka söööta fötter hon har.... som barnfötter

Jag (lite senare): Är du vaken igen ditt lilla spjuver?
Babe: Din spjuver heter det
Jag: nej, ditt
(Alltså, vad fan är ett spjuver egentligen?) Aja :o

Och med dom orden säger vi


Morgan, Morgan, Morgan

 

Haha, ja va fan?

Vad är det för en människa egentligen? Får liksom ingen ordning på sig själv. det kan va så förfärligt, det kan va så bra? Haha.. Lite Wnnerbäck också! Ni som inte haja.. Skit i de :P En pemsangrej bara!

Hörrni polers! Det börjar verkligen VERKLIGEN att närma sig jul! Oh, så härligt<3

Jag <3 tomten!

Helt seriöst jag ÄLSKAR jul. Sätter i princip upp julgardiner i oktober och börjar lyssna på julmusiken samtidigt! Har med andra ord ledsnat på den julskiva som numera sitter i bilen! Men vad gör man inte för baaaarnen? :) mamman..

Nej, nu räknar jag ner till Julafton vill jag lova.. Och nyeårsafton faktiskt! Ska bli ruuuligt..

 

Japp.. So long lovers <3


Lucka 14

Vi kliver med stormsteg mot julafton*

Och vi vet ju att klappar inföskaffas i massor i dessa tider och den mest sålda klappen förra julen var ju mobiltelefonen!



Och om ni tänkt köpa en sån i år så kan ni göra det här
Ange FETJUL som erbjudande kod så får ni 10% på hela beställningen!



En annan sida med mjukare klappar hittar ni här
Köp en nalle och hitta på en egen text :)




Ha en fortsatt bra SNÖIG dag!

Min Vintra önskar sig

ALLT från Lundmyr of sweden! <- klicka








Goodmorning sunshine

Or good day? :P
What ever..

Klev iallafall upp till SOL, Hör och häpna! *Otroligt välkommen


Pempem på bästaste platsen! I babes knä!
MIN ÄLSKADE SKRUTT



Annars då?
Vintran fyller två månader idag!! Det ni!
Och det ska vi fira genom att myyyysa hela dagen.. För ovanlighetens skull menar jag :P

Hon sover än min lilla prinsessa! Har faktist fått in lite rutiner nu men lagda lite galet kanske?
Vi går i vanlig ordning och lägger oss efter 23 och då sover hon fram till mellan halv 4 och 5 sedan sover hon fram till någongång mellan kl 12 och 13 på dagen!!
Trots ett avbrott på 20 minuter medans jag skjutsar tjejerna till bussen. Hon snarkar på ändå! * Rim hörrni :D

Nej, slut på fantasin och dags att åka till busshålssplatesen IGEN! Hade faktiskt tänkt gå idag men det tog alldeles för lång tid för mig att göra brasa när jag klev upp!
Skule ju liksom använda YXA och då går det nämligen i s l o w m o t i o n.. -Ja, var meningen att ni skulle läsa det ordet sakta! Fyndigt va?

Näe, nu åker jah!

Löööv <3<3

Stickat

Koftor från Lindex <--- Dirketlänk







Nu väntar vi bara på kylan så man får chans att använda dessa!
Right?


Bulleri bullera

BAKAT!



Blidde massa med härliga immiga bullpåsar!
Ja- jag gjorde saffranslängder ist för kattor! Torrisar är inget för mig anyway!


Vi var ju till kyrkan idag jag o småttingarna.. Mys va? Och Västlandsbor som vi nu är så kommar alla fram på "kyrkaffaerepet" och frågade hur vi trivdes? Kändisvarning!!! :P




Damer i pysseltagen!!




och badsugen bejbis..
She loves it! <3

Kärlek
pemzingar

En Jerry

Min son är nog en smula sugen på pizza!

J: Vet du mamma bebisen kan prata? Hon sa att idag vill jag åka till pizzerian. Så sa hon..


Facebook

Min far e ny på facebook.. Men han artar sig ;)


Peter Spångberg
Det går inte att skriva i chatfan

Emelie Spångberg
joh.. du som e för full bah ;)


Emelie Spångberg
face e lite för komplicerat för dig far!

Peter Spångberg
hur gör man då

Emelie Spångberg
Man skriver längst ner ovanför namnet vettja.

Peter Spångberg
Fan vad smart du e


Pappsegull <3

shyrra tomte

Jag önskar mig en sak... eller två faktiskt..

1



2





Å, de här ser jag fram emot! I´ll be waiting...

Love <3<3

Luciaday


And lussiecats day! Ja, jag ska baka!
- Rynka på näsan ni, men ni skulle bara veta vad bäst dom kommer bli!!

Ska även tro det eller ej besöka kyrkan idag! Är det lucia så är det. Och jag ska ta med kidsen och kolla på just lucia!





Hare braaau <3

G-natt





Kvällens sängel
=
Pojkvän!

Pemza gott! <3

Mmmm, marabou


Pemzan skulle nästan kunna gör vad som helst för lite (läs mycket) choklad just nu....

Kärlek! JAA

Nyvaken

Helt seriöst! Nyligen uppkliven från sängen :)
Har bara hunnit klä på mig och pumpat ur brösten.. Vardagssysslor med andra ord? Vintra har nämligen sovit som en stock inatt! Vaknade bara runt 3 tiden och var hungrig och sedan dess har hon bara snuttat lite på morgonkvisten men somnade gott om så gissa om mina bröst höll på att sprängas?! När hon nästan sussat 10 timmar i sträck :P
JA- Utvilad mamma.

Idag var det meningen att jag skulle kirra lite lussebullar men hade glömt att inhandla en ingrediens like allways! Blir liksom NOT frvånad längre!

Menmen.. Thats me
Gosh, vad härligt det kändes :) Tror minsann jag kom överens med mig själv om att jag verkligen var en slarver!
Mmh, stolt

Slökollar lite på möller just nu och jag diggar



Dom här blåsta brudarna som inte ens kan hålla sig för skratt!
Sådär ja, nu känner jag mig gensat en smula mer kompetent!

Ha en bra Lördag!
<3<3

Erik Grönvall



Vill inleda inlägger med ett fett grattis till den VÄLFÖRTJÄNTA Idolvinnaren 2009!
Bjuder på en låt jag personligen tycker att han gjorde bättre en Iron maiden själva! guuu, va gla´jag blev grabben!

Men jag fick lust att blogga även för att meddela den nyhet de flesta redan vet!
Att Rosing fått sin beeeebis!
Och jag vet, att många (även jag) tycker att hon inte alls verkar vara en lämpad morsa!
- Men vad fan vet jag? Att jag är en jäkel på att döma?- Ja.
Att jag är en jäkel på att tycka? - Ja

Handen på hjärtat alla päron! Är det något jag inte bara tycker utan vet, så är det hur sjukt mycket kärlek man känner till sitt/sina barn! Vet precis hur fruktansvärt glad och uppöveröronen förälskar hon är ju st nu!

Spelar ingen roll vilka jäkla as vi må vara men kärlek kan varende levande varelse fasen känna!




KÄRLEK <3<3




pemz kärlek <3<3



over and out!

Hot´n cold

Het i nyår?
Jag vill ha alla, ALLA nya bubblare!
Men jag kommer ju bli hetast i den jag redan har!


Fan, vad glittirigt! Välkommen tillbaka! <3 Hur lovley är inte det?
Shine moore!
<3<3

Bubbleroom <-- Direktlänk

Väla by night


Dagens outfit:
Tröja/Body: Villervalla
Jeans: Name it


Happ happ.. Nu är vi hemkomna från allt vad dagen har haft att erbjuda!
Barnen sitter nyduschade i soffan och kollar på Julkalendern! * Dom älskar´t
Dagen då? Var hem till Evelina o Kendra där det vart babyboom! Om barn upp till 8 månaders ålder räknas till babysar? Kul Kul
Hur som.
Efter besöket gled jag o Vintra vidare till Tierp och shoppade loss lite i diverse butiker och efter det bjöd älskade svärmor på middag! Alltid lika gott att äta någon annans mat? Hajart inte? :P

Mmmh, allt för nu..
BRB
<3


Bangatannews

Fredag hörrni! Sovit gott? Vaknade gott gjorde åtminstone jag! Det plingade till i mobilen och ups, klockan vae 11:58! *Sköööönt!





Idag åker jag o lämnar storbarnen hos svärmor några timmar för att besöka Kendra o Evelina(som förövrigat har sveriges bästa bloggnamn!)
Sen blire såklart Fredagsshopping!

Hörs!
Kärleeeek <3

Sängel!

 

En ängel som borde läggas i säng!

 


Ettsko, tvåsko, träsko


Är det något jag känner för just nu så är det att trippa fram på ett dansgolv i ett par heta skor!
Det är ju så jäkla skönt att kunna gå i högklackat igen. Ni anar inte?
Kanke grät varje dag när jag gick förbi skohyllorna i stan och veta att jag kan inte springa runt i dom eftersom jag var för tjock! Eller för tung kanske det heter? * What ever? Stackars skitsvulliga fötter!
En till anlednig till att bli slim igen!
En till sköning, jag gick igenom min jeans garderob idag! Woho! Hälften fits hittills! Pepp, pepp!

Nu ska jag pemza lite mad babe framför Dirt.. Och vet ni? Jag rockar på´t.. Att pemza alltså.. Spelet får jag öva mera på! :P

Kärlek <3<3

SKOLÄNK

And btw!
Lagom less på all reklam om
Vickans bröllop nu! Vet att tjockhakorna ska gifta sig i Juni och kommer garanterat efter det att få tjockhaks ungar!
Det är ingen nyhet längre AB
Ta bort bilden tack!

Härliga väder

Visst är det underbart?
Jag vaknade, GRÅTT, gick och lag mig igen! Gick upp, fortfarande GRÅTT, åkte och hämtade barn, kom hem, MÖRKT. * Va? :(
- Har du dåli fantasi eller klimatfan?

Hur som helst! Fick hem en julklapp jag beställt idag!


Beställt från stjdesign <-- Direktlänk!
Finns massa underbara smycken där! KOLLA IN VETTJA!

Japp.
Inne- Paket i brevlådan
Ute- Regn!

Kärlek<3<3


In love whit a voice



Låter låten tala för sig själv!

<3<3

Skynda fynda

Fyndigt va? Hahaha ;)
- inge kul? :o

Jaja, fynda hos bubbleroom! Finns massor med delikatesser där!



Kärlek pemzingar!

Tjäna pengar på din blogg du också!

Gör som jag och se till att tjäna lite pengar på det du är bra på och tycker är skoj!


KLICKA PÅ LÄNKEN I MENYN TILL HÖGER!
(Plus i kassan)

Kärlek <3<3

Dirt 2



Nya Colin mcrea Dirt 2 liras just nu av babe. * Härlig grafik..
Fick de i brvlådan idag :D
Weeeo, mer såna brev tack..



sitter med bäbis o älskling i soffan;)

Rubrik by babe!

Okidok people. Klockan närmar sig nio och jag ska glutta runt på nätet efter kommande tvprogram! Har dock ett sug efter nyaste OTH som finns lagrat på hårdisken! * Längtar Får mysa loss imorn helt easy!

Har tillägnat större delen av dagen till att flina åt Vintra! Hon log ju åt mig imorse :):) Efter att ha skrikit i typ en halvtimme.. Skitunge! ;) Ååå, gissa om man smälter! - TÅRAR!

Imorn fundrerar jag på k-holm.
Ja, mormor såklart! Tänkte printa ut lite julkort... Dom kommer bli grymmast!

Kärlek skrutts <3<3

16 dagar kvar

Nedräkningen har börjat hörrni! Jul om drygt 2 veckor så dags för klappar!

Litet tips! (Klicka på bilden för att komma till hemsidan!)



Alla vill väl lukta gott?

Kärlek <3<3

Jag vet, ska ni veta!

att jag är tråkig på dagtid men jag är så jädra trött att jag sover :)
Eller ammar, eller smilar mot bebis eller byter blöja eller duschar (borde iaf) eller lagar mat, fika eller frukt till barnen som vill äta dygnet runt! (Hur många mål behöver en medelåldersunge egentligen?) Samt skjutsar dom fram och tllbaka.... hit och dit..
Så där ja! Nu hajar ni och jag har lättat på hjärtat!

Snart blir det woklagning för min del! JEPP! (matlagning som sagt VAR!)

Hörs snart igen..
Kärlek <3<3

Julklappar till bebis








Everything for you kid!
<3

Länk

Dagens

Update of Vintra








Våran lilla ängel


Äta bör man

annars dör man.. Och jag är på god väg!
Just nu iallafall. Tokhungrig!
Och tro på fan att jag bestämmer mig för att göra köttäfrslimpa då också?!* DAHH?
Kunde jag inte nöjt mig med varmkorv och pulvermos? Då hade jag varit mätt vid det här laget! :c

Kom hem från Emelie och Nova alldeles nyss där vi även träffade Madde o lilla Malte! Babyboom. Javisst! *Härligt!
När jag väl kom in i köket (hemma) så stod det en pizzakortong från gårdagen kvar på diskbänken. Jag slet ivrigt upp locket och fann en bit på ca 7 kv.cm, stoppa in den i mikron 2,35 sekunder och sluka den med kärlek!! MMh, har aldrig smakat så gott med sopor :)

Hoppas ni fått i er något nyttigare!
Kärlek <3<3

Koden till skönhet

Är väl ändå snygga fodral?









Nu kan man shoppa on-line på Lindex.se


7 veckor gammal och tvspelsberoende



Pappas knä plus ett xbox 360 = nyckeln till trygghet!
Om man heter Vintra och har utvecklats till ljudet av tvspel!

OBS
Utvecklats är likamed blivit till i magen!!

Kärlek <3<3

Nu trivs skorna

Tänkte bjussa på lite bilder på vår nya hall som i princip är klar! Wehoo :P
Vi har ett sjujävla arbetstempo jag och babe. B Ä S T A

Mmh, men nu är det så att hatthyllan ej kommit på plats.. men skit i den!






Myyyyysig sörrni! <3

Vi hörs bakisar!
Kärlek <3<3

What a night!



Hade det kanske BÄST igår kväll!
Jag , syster och Lars Winnerbäck!

Snyggast var vi, berusade var  vi, roliga var vi, fnittriga var vi, danssugna var vi och bäst var vi!!

Bakis idag?- inte mycket vart inte mycket dricka för en nybliven mamma som mig men TRÖTT- Ja, var länge sedan man stod och dansade :) Första träningspasset på LÄNGE med andra ord!:P





allt för nu! bebis kallar!

kärlek<3<3

Ikväll är det jag & Winnerbäck!

Sitter taggad som 17 och längtar efter vad kvällen har att erbjuda! Ska ju dra iväg mot konserten om några timmar och yes, yes, yes vad det känns bäst!
Ä L S K A

Systembolaget är besökt o plundrat för det ska bli en jäkla toppen kväll! You and me sis!!
Strykgärnet skall straxt gå hett för att jag ska bli grymt HET.... hetare!



So long party friends..
<3<3

Tankar som berör

Tanken slog mig att en bebis är så otroligt omedveten om sin omvärld!
Mitt barn behöver mig mer än något annat, mitt barn blir trygg i min famn, mitt barn lever i ett totalt ovetande!
Allt detta gör hon utan några som helst aningar om vem jag är eller om vad jag är!
Kunde vara narkoman, alkoholist, pedofil, misshandlare eller mördare och hon skulle ändå, ändå bli trygg i min famn!
En förälders roll innebär inte bara kunskap utan kärlek..
Den kan väl övervinna allt?


Give it to me baby

 

Jag bokstavligen behöver dom här pjuksen

To stay alive!

 

 

 

Kyss polers <3

Kärlek!

 



Brandos.se


Jo btw..
Erik ÄGER idol! Han kommer ta hem hela skiten! LÄTT

Fredag hela veckan

Ja tack!!!

Mysfaktor så det heter duga!
Är det inte så? Arbetsveckan lider äntligen mot sitt slut och man har två härliga dagar framför sig!!
Nog för att jag är ledig varje dag men det är ändå något speciellt med Fredagar!!
Man tänder miljarders ljus och dukar upp med gottis.. *Mmm

Idag är det jag och barnen! Babe är på Julbord med sina jobbarpolers!
Och eftersom ni frågar så kan jag bara meddela att pizza stod på menyn!



Om den var god??
-
Självklart! Var ju jag som gjorde den!!

Okej.. Efter den härliga fettbomben var det nyaste avsnittet av OTH som hägra!
Och hörrni..
My girl loves it! Hon satt som klistrad och så fort det tog slut sa hon:
Ska vi kolla på nästa avsnitt nu?
-  Men nej, får ju sitta och ladda hem ett i taget :(

Ha en kanon Fredag!
Kärlek <3<3


Jeans

Spexat runt bland skönheter aka JEANS!!












Oo

^^

Puss & Hej

Hej Nutid

Vaddå dator och tvspelvvärld?.. Mediavärld helt enkelt!
När jag kom ner från övervåningen imorse fick jag en täckning av Myran.. Som hon ritat på datorn :D Hej Nutid!



Hur gullig är inte den då??
Till mamma o allt..
Min stora tjej är så duktig på att skriva och läsa, har fått massa smickrande beröm från skolan!
Underbara skrutt!

Ha en bra dag vänner!!
Kärlek <3<3

Hissar & Dissar







* Kate moss nya parfym.. LOVLEY
* One tree hill.. Går alltid hem,, Nya avsnitt som gamla <3
* SOMMAR!!! Vart tog värmen vägen??












* Axelvaddar.. Men vad fasen? Ärligt talat. HEJ NYHETSHALLÅA ÅR 1970
* Kelly osbourns nya look! Sminkningen i sig rockar men NOT ON HER... Tyvärr
* Kissis nya läppar!! Kom igen, du blir inte vackrare hur du än gör bruden!


Ha en skitbra kväll!
Kärlek <3<3


En ängel utan vingar!

Julfotat har vi gjort idag!

Smakprov..



Tog ett på alla barn såklart med de ska bli julkort så ni får ha lite tålamod :P

Kärlek <3<3

Dag 347

På min förkylning... Känns det som!
Hör nog sämre och sämra för varje dag!? F*n vilket tryck det är på örat! Läk ihop nu snälla!

Stressat idag!
Sov skit dåligt inatt (på soffan) somnade där med Vintra på bröstet. Vaknade av väckarklockan kl 7 och för att väcka tjejerna  (vart mycket väcka nu)
Hur som helst. St'llde om klockan så att jag skulle hinna köra dom till bussen men var nog inte vid mina sinnens fulla bruk när det skulle göras så det vart till att skjutsa dom till skolan idag :P

När det väl var dags att hämta dom igen så kom jag iväg 5 minuter sent plus att det ca 500 m från busshållsplatsen stod en traktor tvärs över vägen vilket ledde till försening ÄNNU MER. * Bad day so long!

* Skitkallt
* Hungrig bebis i bilen
* Ont i mitt öra
* Döv i mitt öra
* Döv son som pratar HÖGT...
* Sur dotter som klivit i hundbajs vilket ledde till komentarer från ALLA runt omkring! (Luktade ju inte lite direkt)

Men nu hörrni. Kl 14.11 ska jag försöka samla mig och äta frukost! Har ju även lovat babe att hinna måla klart hallen också :c * JAJX


Puss & hej

En underbar dag

Haft en toppendag... Som jag ioförsig alltid har när den spenderas med syster!!

Bilder vänner... Bilder



Sandra <3





Trying some keps
Not my style btw :)






Köpte tröja :P



På Gina..






Jo ni.. Nu kan jag gå i högklackar en hel dag utan att fötterna dör! Aningen lättare kropp nu! YEEZ







Julfixat på IKEA






Älskade sessan var så nöjd att få vara med och shoppa <3


Som ni ser så har vi haft en awesome dag! Spenderade några slantar på julklappar och lite grann på saker att pryda nya hallen med :)


En dagens nyhet :D

Syster hade svårt att bestämma sig om hon skulle köpaq en klänning för 400 spänn.. Efter många om och men bestämde hon sig iallafall för att köpa den men hade nog en smula ångest ändå? :P
Sandra: Vad kostade den där skjortan?
Jag: Den som jag har på mig nu?
Sandra: mm
Jag: 350 eller 400 eller nåt?
Sandra: Jaha, men då kosta ju inte klänningen så mycket..
Lättat samvetet??



Så people, plikten kallar! (babe)

Kärlek <3<3

Näe

Är det inte typiskt?
En bra månad som denna fick jag in en skaplig inkomst men tro f*n att räkningarna bombaderade oss istället?
Vart kom alla ifrån? Passar hilma bra i juletider.. BIG NOT!
Jaja.. Blir inte rikare av att klaga!
Har en helt fantastisk sambo som verkligen inte prioriterar en fet lön utan kärlek vilket jag vet att vi kan leva bättre på. Och lyckligare för den delen!

Puss &hej

Den klart bästa julkalendern

Är såklart Sunes Jul även om det är Rudolf som gör hela serien! Fett bra dude! Eeh :/
Aja..
Han är ju verkligen min idol, inte bara det han är nog min livsstil! Undrar hur många fraser som jag brukar i min vardag som kommer från just karaktären Rudolf? Massor, massor :)

Här har ni iallafall ett avsnitt!
Titta och njut!




Haha, jag döööör.... Gosegubben
Sov sött!

Kärlek

Hur kär kan man bli i ett barn egentligen!?
Såg just pampers reklamen med alla bebisar och bara njöt av att jag har min egen doftande, mjuka, söta och otroligt älskade bebis!!

Så ofattbart stolt!



Babe kom  nyss in och sa:
Rätt händig man är ändå?! Jag renoverar och lagar bilen och så har jag ju lyckats få till en sån här fin bebis!


Vi älskar dig Vintra och det kommer vi ALLTID att göra!

Hon är så otroligt snäll! Har bara ropat på mat ett par gånger idag och sedan befunnit sig i sin babysitter där hon lyssnat på sin speldosa eller sovit!
Vilket har lett till en i princip färdig hall.. Bjutifull

Puss & hej

Stök ock bök...



Carola & Poul Potts
Deras röster beskrivet av ett ord- BEDÅRANDE
Säga vad man vill om dom men sjunga råder det inga tvivel om att dom kan!

Nu tog jag ju inte fram datorn för att diskitera Jesuscarola utan för att dela med mig av våran dag....Stökdag
Nog för att vi har en liten hall men tid och energi tar den att rusta :)

Hittills!





Black & white har vi döpt den till :P HAHAHA cphumor..

Aja.. Samla mig.
Har även lekt med soffan




Funderar på att klä om den? Inväntar dock att babe ska rota fram häftapparaten eftersom att sy inte är min grej!
Men detta vore väl nåt?

Okej, det var allt för nu.
Hörs! <3<3

Jo, men rik är bara förnamnet!


Va?
Gud så härligt det känns att kolla på sitt konto innan räkningarna är betalda!
Tror bestämt att jag ska sluta betala sånt? Tänk så mycket roligare man kan göra för pengarna?!
* Spara
* Äta på lyxig restaurang (mer än en gång per år)
* Handla julklappar (fler)
* Rusta klart huset (på en gång)
* Kan man köpa tid? :/
* Slippa låta barnen gå i för korta byxor
* Eller varför inte använda inkomsten som toapapper?
Nej, tacka vet jag räkningar men vad hade jag utan dom???
* Inget hus
* Ingen telefon
* Inget internet
* Ingen utbildning
* Ingen dagisplats
* Ingen bil
Och betydligt mindre kläder :C

Haha, jaja.. Imorgon blir det stan med bästis i allafall! :D

Fan vad döv jag är

Hör nog mindre o mindre för var dag tror jag!? * Surt, och tyst..
Det ena örat känns rätt okej men det andra har nog givit upp för att tag! Varar och blodar :( * Ijuuu
Hur lång tid tar det för en trumhinna att läka mån tro?

Passar ju skitbra eftersom jag ska på konsert på Lördag! Har ju bara längat efter det i si så där ett år nu!
Så gå kommer jag göra! Trots pencilinätning och dövöra, thats it!


RSS 2.0