Dumlekakor.
Trots dagens grymma yrsel, förvärkar och en miljard gäspningar så tog jag med Tyra till köket.
BAKNING!
![](https://cdn3.cdnme.se/cdn/6-2/875329/images/2011/dscf3104_152704998.jpg)
![](https://cdn3.cdnme.se/cdn/6-2/875329/images/2011/dscf3101_152705157.jpg)
![](https://cdn1.cdnme.se/cdn/6-2/875329/images/2011/dscf3106_152705309.jpg)
![](https://cdn2.cdnme.se/cdn/6-2/875329/images/2011/dscf3107_152705471.jpg)
Recept.
Blanda
250 g smör
1,5 dl socker
1,5 tsk bakpulver
4,5 dl vetemjöl
och
1 dl vaniljsåspulver
Dela ca 40 dumlekolor
Rulla SMÅ bollar och tryck ett hål med pekfingret i varje.
Fyll upp med en halv dumle och stoppa i formar.
Grädda i 15 min i 175 grader.
Ta ur plåten och fyll upp kakan med en halv dumle till.
Klart.
BAKNING!
![](https://cdn3.cdnme.se/cdn/6-2/875329/images/2011/dscf3104_152704998.jpg)
![](https://cdn3.cdnme.se/cdn/6-2/875329/images/2011/dscf3101_152705157.jpg)
![](https://cdn1.cdnme.se/cdn/6-2/875329/images/2011/dscf3106_152705309.jpg)
![](https://cdn2.cdnme.se/cdn/6-2/875329/images/2011/dscf3107_152705471.jpg)
Recept.
Blanda
250 g smör
1,5 dl socker
1,5 tsk bakpulver
4,5 dl vetemjöl
och
1 dl vaniljsåspulver
Dela ca 40 dumlekolor
Rulla SMÅ bollar och tryck ett hål med pekfingret i varje.
Fyll upp med en halv dumle och stoppa i formar.
Grädda i 15 min i 175 grader.
Ta ur plåten och fyll upp kakan med en halv dumle till.
Klart.
![](https://cdn1.cdnme.se/cdn/6-2/875329/images/2011/images_77326235_95046496_145328623.jpg)
Kommentarer
Trackback